Alexandra Limage, Zaakvoerder van SPRINT TRANSPORT

Alexandra Limage, Zaakvoerder van SPRINT TRANSPORT, is een echte onderneemster en start 2019 heel sterk! De Womed Award die ze in 2018 won was meer dan verdiend.


Alexandra Limage, onderneemster van het jaar 2017, bewijst eens te meer dat ze de WOMED AWARD verdiende.


Ze start het jaar 2019 met een investering van 2 miljoen euro. Het huidige bedrijfsgebouw krijgt er een verdieping bij, het aanpalend pand is aangekocht om aan de vraag van haar klanten naar tijdelijke opslag of overslag te voldoen. Het wagenpark wordt uitgebreid en er wordt extra personeel aangeworven.


Alexandra Limage bewijst dat vrouwelijke onderneemsters, die niet bang zijn voor het “onbekende”, die de handen uit de mouwen steken, die hard werken en bijzondere aandacht voor de medewerkers hebben, met veel doorzettingsvermogen en een flinke dosis gezond verstand een succesvol bedrijf kunnen uitbouwen.


Dankzij haar open communicatie, luisteren naar haar medewerkers en het vertrouwen dat ze aan haar personeel schenkt, heeft ze van hen ook veel steun gekregen om de moeilijke periode in het verleden, door de financiële crisis, te overbruggen. Het personeel was bereid tijdelijk minder uren te werken. En haar bank kwam over de brug met een kaskrediet omdat ze de juiste insteek had om haar business te leiden.


Vandaag investeert Alexandra Limage 2 miljoen euro in haar bedrijf. Ze heeft het aanpalend gebouw aangekocht voor Sprint Transport om aan de vraag van haar klanten te voldoen: tijdelijke opslag of overslag. Zo breidt ze het transport uit met warehousing (korte termijn). Tegelijkertijd renoveert ze het gebouw met vergader- en opleidingsruimten met de laatste technologie voor de opleidingen van haar medewerkers. De ruimtes zullen ook verhuurd worden aan derden.

Het huidige gebouw krijgt er een verdieping bovenop zodat er voldoende ruimte is voor de centrale diensten en er zo een aangename werkomgeving wordt gecreëerd.

Tenslotte zullen er 5 extra medewerkers worden aangeworven.


Naast haar ambitie om haar business uit te bouwen drukt Alexandra Limage haar stempel ook op het thema “veiligheid” dat haar nauw aan het hart ligt. Ze sensibiliseert kinderen in scholen door met haar eigen chauffeur en vrachtwagen te laten ervaren wat een dode hoek is. “Veiligheid” is bij Sprint Transport elke dag een belangrijk aandachtspunt bij het laden bij klanten maar ook voor haar chauffeurs en alle andere weggebruikers.


Haar ambitie stopt hier niet. Ook op lange termijn heeft ze al plannen die ze in de toekomst zal bekendmaken en realiseren omdat transport haar passie is.

In 2008 nam Alexandra Limage het handelsfonds over van haar failliete baas en startte SPRINT TRANSPORT.


Het personeel bestaat uit 40 werknemers.

Het zakencijfer van 2018 bedraagt 2.179.000 euro

Activiteiten: algemeen- en sneltransport, distributie, vervoer van gevaarlijke stoffen, luchthavengoederen en grote objecten en warehousing.

Vracht: van 1 kg tot ladingen van 9 ton.

Regio: Sprint Transport bedient klanten in de Benelux, Frankrijk, Duitsland en UK.

Vloot: recente voertuigen: caddies, bestelwagens, bakwagens en vrachtwagens met de laatste technologie uitgerust.

Euro 5 of 6-norm zodat lage emissiezone geen probleem is.


Voor meer informatie:

SPRINT TRANSPORT - Centrum-Zuid 2062 - 3530 Houthalen-Helchteren

Tel.: +32 (0)11 74 66 08

Verantwoordelijke persrelaties: Else van Soest - +32 479 63 00 68


PDF downloaden

10 views0 comments

Wat kan ik voor u doen? 

Bel of mail mij, we ontmoeten elkaar en ik vertel het u.

else.vansoest@gmail.com

+32 (0)479 63 00 68

Brussels - Belgium

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon